ضد فتنه

ضد فتنه
 
ظهور را باید ما محقق سازیم

 به فاصله چند روز از نامه ریاکارانه یک‌چهارم نمایندگان آمریکا به اوباما برای استفاده از فرصت دیپلماسی در قبال جمهوری اسلامی ایران، خبرگزاری آسوشیتدپرس با اعلام خبر تلاش کنگره برای وضع تحریم‌های جدید علیه کشورمان، ترفند مقامات آمریکایی را برملا کرد.

 

خبرگزاری آسوشیتدپرس در این باره گزارش داد: کنگره در حال بررسی سری جدیدی از تحریم‌های شدید علیه تمامی بخش‌های ایران از معدن و ساخت و ساز گرفته تا صنعت نفتی است که همین حالا هم تحریم شده و این کار با وجود نگرانی دولت اوباما مبنی بر این انجام می‌گیرد که ممکن است چنین اقدامی مانع از مذاکرات هسته‌ای شود.

 

براساس این گزارش، طرح‌های مجلس نمایندگان و سنا در زمانی در حال پیشروی است که تیم امنیت ملی باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در حال سنجیدن این موضوع است که آیا حسن روحانی رئیس جمهور منتخب ایران در خصوص توقف بخش‌هایی از فعالیت غنی‌سازی اورانیوم ایران جدی است یا خیر.

 

آسوشیتدپرس در ادامه این گزارش اذعان می‌کند که هدف مقامات کاخ سفید از طرح مذاکره با ایران و مخالفت با تلاش کنگره برای تحریم ایران، این است که تا قبل از تشکیل دولت جدید در ایران این اقدام صورت نگیرد تا ببیند این دولت تا چه اندازه حاضر به دادن امتیاز به غرب است.

 

براساس این گزارش نمایندگان دخیل در این روند گفتند که دولت اوباما می‌خواهد تا زمانی که روحانی در ماه اوت (مرداد) دولت را به دست گیرد و فرصت داشته باشد که نشان دهد آیا دولتش امتیازاتی خواهد داد یا خیر، مانع طرح‌های کنگره شود.

 

در این طرح، بخش‌های صنعت و معدن ایران تحریم می‌شود که از سال آینده به اجرا در می‌آید. این طرح همچنین آمریکا را به هدف پایان دادن به کلیه فروش‌های نفتی ایران در سراسر جهان تا سال ۲۰۱۵ متعهد می‌کند و بزرگترین مولد درآمدی ایران و اولین منبع پول برای تسلیحات و برنامه هسته‌ای‌اش را هدف می‌گیرد.

 

براساس این گزارش، طرح مجلس نمایندگان ممکن است تا پیش از تعطیلی کنگره در ماه اوت به تصویب برسد. سناتور «باب مندز»، رئیس کمیته روابط خارجی سنا و یکی از حامیان پیشروی اعمال تحریم‌های شدیدتر علیه ایران گفت که این طرح دست کم تا سپتامبر (شهریور یا مهر) به رأی گذاشته نمی‌شود.

 

به گفته مقامات آگاه کمیته بانکداری سنا که این بسته را ارائه خواهد کرد در حال مشورت با دولت است.

 

سناتور جمهوری‌خواه جان مک‌کین گفت که آمریکا باید فوراً با اقداماتی بزرگ‌تر و شدیدتر علیه ایران پیش برود و وقت ما در حال تمام شدن است.

 

آسوشیتدپرس افزود: وزارت امور خارجه آمریکا در خصوص تحریم‌های جدید مادامی که در انتظار سوگند یاد کردن روحانی است، اظهارنظری نخواهد کرد. «ماری هارف»، یک سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: ما «منتظر می‌مانیم تا ببینیم که وقتی او دولت را به دست گیرد چه خواهد کرد.»

 

با وجود حمایت دو حزبی از تحریم‌های شدیدتر در کنگره برخی دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان از رویکرد محتاطانه دولت حمایت می‌کنند. ۱۸ نماینده جمهوری‌خواه هفته گذشته به بیش از ۱۰۰ همکار دموکرات خود در ارسال نامه‌ای به اوباما پیوستند که از رئیس جمهور می‌خواهند به تلاش‌ها برای رسیدن به توافق هسته‌ای از طریق مذاکره با ایران پایبند باشد.

 

هر چند یک چهارم نمایندگان آمریکا از امضای این نامه خودداری کردند.

 

کیهان طی روزهای گذشته در گزارش‌های متعدد با ریاکارانه دانستن ادعای مقامات کاخ‌سفید درباره مذاکره با ایران اعلام کرده است که این ترفند با هدف امتیازگیری بخوانید باج‌خواهی- از دولت جدید ایران صورت می‌گیرد.

 

نیویورک تایمز: ایرانی‌ها اولتیماتوم را نمی‌پذیرند

 

هنوز چند ساعتی از درخواست محافظه‌کاران آمریکایی برای سخت‌گیری هرچه بیشتر بر ایران نمی‌گذرد که روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز از مقامات این کشور خواسته‌اند که یک معامله با ایران انجام دهند؛ معامله‌ای که نیویورک تایمز جزئیات آن را مشخص کرده است.

 

در گزارش این روزنامه از مقامات آمریکایی خواسته شده که در نخستین روزهای ریاست‌جمهوری روحانی، او را آزمایش کنند که آیا واقعا درصدد تغییر در مسیر سیاست‌های ایران است یا تنها لفظی از تغییر سخن می‌گوید.

 

به باور نویسنده این روزنامه، این آزمایش ارائه یک پیشنهاد موقت برای پرونده هسته‌ای ایران از سوی آمریکایی‌ها برای دولت جدید ایران است؛ پیشنهادی که ایرانیان به سختی بتوانند آن را رد کنند. این پیشنهاد را می‌توان بیشتر در مقابل بیشتر نامید؛ یعنی ایرانیان هرچه بیشتر ابعاد تهدیدآمیز مسئله هسته‌ای خود را شفاف کنند، بیشتر هم از تحریم‌های اعمال شده علیه این کشور برداشته می‌شود.

 

این پیشنهاد باید محدود به برنامه هسته‌ای ایران باشد، به گونه‌ای که غرب مطمئن شود ایران نخواهد توانست به زودی به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند. غرب همچنین باید از ایران بخواهد که از نصب سانتریفیوژهای جدید نیز خودداری کند. همچنین ایران غنی‌سازی ۲۰درصدی خود را متوقف کند.

 

نیویورک تایمز می‌افزاید: البته دولت اوباما هم باید تا جایی که قانون به آنان اجازه می‌دهد، در درون دولت تحریم‌های نفتی و مالی ایران را بردارد. دولت آمریکا همچنین باید اجازه بدهد که ایران بتواند چندصدهزار از صادرات بیش از یک میلیون بشکه‌ای نفت خود را به بازار عرضه کند. این معامله باید در مراحل گوناگونی انجام گیرد تا دو طرف بتوانند برای هم اعتمادسازی کنند. دولت آمریکا نباید انتظار داشته باشد که همه مسائل حل شود، بلکه مرحله به مرحله با اعتمادسازی می‌توان به توافق یا معامله نهایی نزدیک شد.

 

همچنین دولت آمریکا نباید درباره چنین معامله‌ای به ایرانیان بگوید یا این معامله را قبول کنید و یا منتظر اقدام بعدی ما باشند، ایرانی‌ها اولتیماتوم را نمی‌پذیرند.

توپ در زمین آمریکاست

 

«ماسیمو کالابرسی» تحلیلگر روزنامه «تایم» در مقاله‌ای که پیرامون چشم‌انداز روابط ایران و آمریکا منتشر کرده است اذعان می‌کند که اینک توپ در زمین آمریکا قرار دارد و آمریکایی‌ها می‌بایستی از فرصت ایجاد شده برای مذاکره با ایران استفاده نمایند.

 

در بخشی از این مقاله آمده است: «زبیگنیو برژینسکی» از مشاوران امنیتی پیشین دولت آمریکا و عده‌ای دیگر از نمایندگان دموکرات آمریکایی به دولت اوباما توصیه کرده‌اند که حداکثر تا پاییز امسال از طریق سفر احتمالی رئیس‌جمهور منتخب ایران به نیویورک برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد استفاده کرده و برای گشایش راهی برای مذاکره دوجانبه میان دو کشور تلاش نماید. این عده از تحلیلگران به دولت اوباما توصیه می‌کنند که اقداماتی را انجام دهد که نشان دهد آمریکا خواستار بهبود روابط با ایران است.

 

نویسنده مقاله در ادامه با اذعان به اینکه توپ اینک در زمین آمریکا قرار دارد می‌افزاید «در صورتی که آمریکا بخواهد توپ را به زمین ایران بیندازد ایران متقابلا واکنش نشان خواهد داد. برای مثال «عباس عراقچی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران روز یکشنبه در پاسخ به این پرسش خبرنگار که چه نمایندگانی از چه کشورهایی برای شرکت در مراسم تحلیف رئیس‌جمهور منتخب ایران دعوت شده‌اند اظهار داشت که مقامات همه کشورها به جز آمریکا و رژیم صهیونیستی دعوت شده‌اند.»

 

تحلیلگر روزنامه «تایم» در پایان با توصیه به دولت اوباما برای استفاده صحیح از فرصت ایجاد شده به منظور مذاکره با کشورمان می‌افزاید «مسئله اصلی ‌آن است که اوباما چگونه می‌بایستی به فرصت پیش آمده واکنش نشان دهد. مذاکره با ایران در راستای منافع دولت آمریکا و سیاستگذاری‌های دولت اوباما خواهد بود. اوباما در صورت شکست در مذاکره با ایرانیان بایستی هزینه سنگینی بپردازد.»

 

منبع: کیهان


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



برچسب‌ها:
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 6 مرداد 1392برچسب:بازی- جدید -آمریکا, توسط مصطفی
ظریف هنگام تولد انصرافی ها رومیان زنگی؟ مادرم وزیر و شاه ظریف و احساس پاک!!!!!!!!! اعتدال در فاس گزینه های دور میز کلید شکسته یا دروغ می گید یا بی عرضه اید! دولت راستگویان دولت واداده و ترسو و ببو یعنی ایــن مقاومتی ها حقش هست من دست بندازم این دهن منه جر بدم ؟ انتقاد قیمت باسوادی دولت باسوادان عصبیه؟!!! حقمان است... هان؟! چی شد؟! ترکمنچای 2 تحریم به این کلفتی! خنده های اعتدالی همه چیز باید برا امام زمان (عج) باشه درس عاشورایی ولایتی کجاست که... عاشورا... آقای ظریف مگر معنی flattering را نمیدانید؟! رفتگر محله اندر حکایت مذاکرات وارد آپارت شو بصیرت سلام بر آنانی که با خون خود تاریخ را تا به ابد سیراب کردند مرگ بر آمریکا آهنگ جدید و بسیار زیبای حامد زمانی به روز با وبلاگ استاد رائفی پور: به بهانه سیزده آبان صحبت های عجیب و شاخ دار مهاجرانی در مورد اسرائیل حذف شعار مرگ بر آمریکا عباسی از مذاکره می گوید نظرتون چیه!!!؟؟؟ حرف حساب گزینه ها کو؟ کلیپ_ حساس نشو - قسمت دوم کلمات پرکاربرد سخنرانی‌هایآقایان احمدی‌نژاد (1391) و روحانی (1392) منیژه منم دخت افراسیاب برهنه ندیده تنم آفتاب تزویر و نرمش قهرمانانه به روز با وبلاگ استاد
طراح قالب : { معبرسايبري فندرسک}